Κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα αισθητικής φύσης που ταλαιπωρεί το 90% των γυναικών και το 10% των ανδρών. Σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της παίζουν πολλοί παράγοντες όπως: η κληρονομικότητα, οι ορμονικές διαταραχές, η μη ισορροπημένη διατροφή, το κάπνισμα και η απουσία άσκησης.

Επιλογές Θεραπείας

Coccon Duotechnology

    

Με Coccon Duotechnology Radiofrequency – Cavitation

Το σύστημα Coccon Duotechnology συνδυάζει τις δύο κορυφαίες τεχνολογίες Cavitation (Σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες) και διασπά τα λιποκύτταρα, εξαλείφοντας δραστικά την κυτταρίτιδα και στα τρία στάδιά της.

 

 

 

 

Μεσοθεραπεία

Με Μεσοθεραπεία

Η  μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με λεπτές βελόνες (ενέσιμα), με λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ουσίες για σφικτό δέρμα, υγιές, χωρίς κυτταρίτιδα.

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα

Η θεραπεία με το Coccon Duotechnology μειώνει πόντους και κάνει επιδερμική σύσφιξη ακόμη και σε «δύσκολες» περιοχές, όπως στους μηρούς, στα γόνατα και στα χέρια. Η θεραπεία γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και προσφέρει αποτελέσματα αμέσως, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Προτείνεται ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες καθώς δεν έχει καμία παρενέργεια.

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα, την κοιλιά και τα μπράτσα (βραχίονες). Τα αποτελέσματα γίνονται ευδιάκριτα σε περίπου τρεις συνεδρίες. Το δέρμα γίνεται ελαστικό και απαλλαγμένο από την αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας.

Διάρκεια και συχνότητα θεραπειών

Ο χρόνος κάθε συνεδρίας Coccon Duotechnology κυμαίνεται από 30 λεπτά έως 1 ώρα.

Κάθε συνεδρία Μεσοθεραπείας, ανάλογα με την περιοχή και την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζεται, διαρκεί περίπου μισή ώρα (30΄).

Καμία από τις δύο θεραπείες δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας.

Τόσο η Coccon Duotechnology όσο και η Μεσοθεραπεία σώματος συνίσταται να πραγματοποιούνται κάθε 7 με 14 μέρες, για 6 έως 10 συνεδρίες.

Συχνά γίνεται συνδυασμός (Combo Therapy) των παραπάνω θεραπειών.