Προϊόντα

Για την IMAGE Skincare προτεραιότητα έχει η φροντίδα της επιδερμίδας. Για κάθε ανάγκη της, για κάθε τύπο, κάθε μέρα. Στόχος είναι η δημιουργία ιδιαίτερα αποτελεσματικών και εύχρηστων προϊόντων που βοηθούν την επιδερμίδα να αντιστέκεται στη γήρανση και στις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Τα προϊόντα IMAGE χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του κλάδου φροντίδας του δέρματος ανά τον κόσμο.
Δερματολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί και ιδιοκτήτες σπα εμπιστεύονται την IMAGE για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της υγείας και της νεανικής όψης της επιδερμίδας. Γιατί έχει αποτέλεσμα.

Τα προϊόντα IMAGE Skincare είναι εύχρηστα και έχουν την καλύτερη σύνθεση. Διεθνούς φήμης χημικοί συνεργάζονται στενά με μια ομάδα ιατρών και χρησιμοποιούν υπερσύγχρονες ερευνητικές μεθόδους για να αναπτύξουν τη σύνθεση κάθε προϊόντος. Η IMAGE χρησιμοποιεί τα πιο αγνά και ασφαλή, από περιβαλλοντικής πλευράς, συστατικά υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας συνθέσεις ιατρικών προδιαγραφών, τις οποίες υποβάλλει σε δοκιμές σε κλινικό περιβάλλον με βάση τους κανόνες δεοντολογίας, έως ότου διαπιστωθεί ότι προσφέρουν στην επιδερμίδα σας όλα όσα χρειάζεται.

Είναι απλό. Γνωρίστε την IMAGE. Age later®.