Τοπικό Πάχος

Το τοπικό πάχος αλλοιώνει το σχήμα του σώματος και ταλαιπωρεί αδιακρίτως γυναίκες και άνδρες, ακόμη και ανθρώπους που δεν έχουν περιττά κιλά. Το πάχος εμφανίζεται σε συγκεκριμένα σημεία, όπως στην κοιλιά, στη μέση (love handles), στους γλουτούς ( «ψωμάκια»), στους έσω μηρούς, στα γόνατα και στα μπράτσα και δεν υποχωρεί ούτε με εξαντλητικές δίαιτες, ούτε με την άσκηση.
Στο δερματολογικό ιατρείο Dermaclinique σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα καταπολέμησης του τοπικού πάχους, με συνδυασμό αποτελεσματικών, αναίμακτων θεραπειών (Combo Therapy), που αποδίδουν εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα.

Επιλογές Θεραπείας

Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία με σκοπό την έγχυση λιποδιαλυτικών ουσιών βαθιά μέσα στο δέρμα. Η Μεσοθεραπεία λιπόλυσης γίνεται σε περιοχές του σώματος που θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό λίπος, να βελτιώσουμε την κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους.

 

 

 

 

 

Ραδιοσυχνότητες : Coccon Duotechnology Radiofrequency – Cavitation

Coccon Duotechnology

Το Coccon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) και η σπηλαίωση (Cavitation) καταφέρνει λιποδιάσπαση και λιπόλυση με την ενέργεια ειδικού υπερήχου.

 

 

 

 

 

Διάρκεια και συχνότητα θεραπειών

Ανάλογα με το είδος της θεραπείας που θα επιλεγεί χρειάζονται:
6 – 10 συνεδρίες Coccon Duotechnology, ανά 7 – 15 ημέρες. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30′ με 60′.
4 – 6 συνεδρίες Μεσοθεραπείας, ανά 45 ημέρες. Η κάθε συνεδρία μεσοθεραπείας σώματος δεν ξεπερνά τα 30′.

Συχνά γίνεται συνδυασμός (Combo Therapy) των παραπάνω θεραπειών.