Χαλάρωση

Με λίγα ή καθόλου περιττά κιλά η χαλάρωση στο σώμα είναι ένας «μπελάς» που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες. Η ελαστικότητα στο δέρμα υποχωρεί και το σώμα χάνει τη νεανικότητά του. Λύσεις υπάρχουν και είναι όσο αποτελεσματικές θα θέλαμε για να επαναφέρουμε στην επιδερμίδα του σώματος το κολλαγόνο αλλά και την βαθιά ενυδάτωση, στοιχεία που το κάνουν να φαίνεται πιο σφιχτό και όμορφο.

Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μέσο για βαθιά ενυδάτωση. Επιτυγχάνεται επίσης απώλεια πόντων, σύσφιξη στις ‘’δύσκολες’’ περιοχές του σώματος, όπως μηροί και μπράτσα καθώς και ανάκτηση της υγιούς και λαμπερής όψης του δέρματος. Η  μεσοθεραπεία εφαρμόζεται ενέσιμα, με roller ή με Dermapen. Η ενέσιμη εφαρμογή της μεσοθεραπείας είναι απλή, γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη.

 

 

 

Coccon Duotechnology

Ραδιοσυχνότητες : Coccon Duotechnology Radiofrequency – Cavitation

Το Coccon Duotechnology αποτελεί μία νέα πρωτοποριακή θεραπεία σύσφιξης και πραγματοποιείται αναίμακτα -(χωρίς νυστέρι) σε συνδυασμό με τη μέθοδο Cavitation με ραδιοσυχνότητες (RF).

 

 

 

 

 

Διάρκεια και συχνότητα θεραπειών

Συνιστώνται 6 – 10 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα των 10 – 14 ημερών αναλόγως με τον βαθμό του προβλήματος, την περιοχή, την ηλικία και τον τρόπο ζωής.