Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία προσώπου έχει ως στόχο την επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και δομής της επιδερμίδας στο πρόσωπο. Αποτελεί σημαντικό σύμμαχο στην μάχη κατά της αντιγήρανσης προσφέροντας στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.
Με τη μεσοθεραπεία αυτό που καταφέρνουμε είναι μέσω μικροσκοπικού τραυματισμού να ενεργοποιήσουμε τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο και ινώδη ιστό, τα οποία αποτελούν δομικά και στηρικτικά στοιχεία του δέρματος.
Αποτελεί μία θεραπεία που προσφέρει υγεία στο δέρμα σας και μια επιδερμίδα πιο καθαρή, που στηρίζεται καλύτερα και δείχνει πιο σφριγηλή, λαμπερή και ενυδατωμένη. Επίσης με το να είμαστε πιο επίμονοι κατά την εφαρμογή στις περιοχές με λεπτές γραμμές και ρυτίδες καταφέρνουμε σταδιακά με τις επαναλήψεις να βελτιώσουμε την όψη τους και να πάρουμε συνολικά ένα πολύ πιο φρέσκο πρόσωπο, το στόχο μας δηλαδή.
Η μεσοθεραπεία σώματος έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις περιοχές των γλουτών, των ποδιών και της κοιλιάς. Είναι θεραπεία πρώτης εκλογής για τους διάφορους τύπους κυτταρίτιδας, τη χαλάρωση και την εντοπισμένη εναπόθεση λίπους.
Για τη διατήρηση του αποτελέσματος είναι σημαντικό μετά το πέρας των συνεδριών να ακολουθήσετε μία σωστή διατροφή σε συνδυασμό με σωματική άσκηση.